top of page
Vinyl, Print, Reflex & Wrap
PR_Orange-Ford-32-Text.png

Tryckt  i 45 år ! 

PR Tryck & Reklam etablerades 1973 som en mindre reklambyrå och offsettryckeri och vi har sedan dess tillverkat en mängd trycksaker, bildekor, skyltar och mässmaterial. Idag är vi ett modernt storbildstryckeri med egen produktion inom både offset-, digitaltyck, textil och storbildsproduktion. 

 

Bildekor

Bildekor

Bildekor syns! Hur mycket bestämmer du själv. Allt från enklare dekor med din logotype till att byta bilens färg med en helwrap.                                 

Framsida_Massmaterial.jpg

Mässmaterial

Du kan montera din mässmonter på 5 minuter och dessutom enkelt frakta den i en vanlig bil. Mässvägg, Rollup och podie ryms i en robust transportväska.

Trycksaker, tidning, bok, broschyr, folder

Trycksaker

Vi har producerat trycksaker i över 45 år. Teknikerna har ändrats och vi med dem men trycksakerna är sig lika.

Framsida_Textil_Tom-K.jpg

Textiltryck

Profil-, arbets- och idrottskläder med tryck. Vi profilerar era plagg i eget tryckeri och erbjuder prisvärda kläder från flertalet leverantörer.

Framsida_Skylt.jpg

Skyltar

Allt från fasadskyltar utomhus, LED-ljuslådor, plåt-, akryl-, plastskyltar, till printade skyltar, fönsterdekor och dekor inomhus.

Framsida_Presentartiklar.jpg

Presentreklam

Ge bort ditt varumärke! men fundera lite på dess värde. Vill du ha varma och starka kundrelationer - ge bort en kopp svart kaffe!

Reflexdekor - Vår Specialitet!

Vi har hjälpt mängder av utryckningsfordon att synas ordentligt i trafiken. Dessa fordon är till för att rädda liv och att de syns är inte sällan livsavgörande. Vi har kunder över hela landet från Räddningstjänsten, polisen, ambulans och försvarsmakten. En annan storkund är företag inom entreprenadbranchen med "Arbete på väg" som fokus. Vi arbetar främst med ORALITE Flexibright™  och utvecklar kontinuerligt dekorsatser för flertalet fordonsmodeller. 

Flexibright_Rullar.png
bottom of page