top of page
Bildekor
Bildekor

Bildekor syns! Hur mycket bestämmer du själv. Allt från enklare dekor med din logotype till att byta bilens färg med en helfoliering / wrap.                                 

Framsida_Massmaterial.jpg
Mässmaterial

Du kan montera din mässmonter på 5 minuter och dessutom enkelt frakta den i en vanlig bil. Mässvägg, Rollup och podie ryms i en robust transportväska.

Trycksaker, tidning, bok, broschyr, folder
Trycksaker

Vi har producerat trycksaker i över 45 år. Teknikerna har ändrats och vi med dem men trycksakerna är sig lika.

Framsida_Textil_Tom-K.jpg
Textiltryck

Profil-, arbets- och idrottskläder med tryck. Vi profilerar era plagg i eget tryckeri och erbjuder prisvärda kläder från flertalet leverantörer.

Framsida_Skylt.jpg
Skyltar

Allt från fasadskyltar utomhus, LED-ljuslådor, plåt-, akryl-, plastskyltar, till printade skyltar, fönsterdekor och dekor inomhus.

Framsida_Presentartiklar.jpg
Presentreklam

Ge bort ditt varumärke! men fundera lite på dess värde. Vill du ha varma och starka kundrelationer - ge bort en kopp svart kaffe!

Flexibright_Rullar.png

Vi har hjälpt mängder av utryckningsfordon att synas ordentligt i trafiken. Dessa fordon är till för att rädda liv och att de syns är inte sällan livsavgörande. Vi har kunder över hela landet från Räddningstjänsten, polisen, ambulans och försvarsmakten. En annan storkund är företag inom entreprenadbranchen med "Arbete på väg" som fokus. Vi arbetar främst med ORALITE Flexibright™  och utvecklar kontinuerligt dekorsatser för flertalet fordonsmodeller. 

Reflexdekor - Vår Specialitet!

bottom of page