top of page

LED belysta skyltar

För dig som vill synas dygnet runt

Skyltar

Fasadskyltar, bygg- & Idrottskyltar, golfskyltar 

Vårt produktutbud omfattar allt från fasadskyltar för utomhusbruk, fönsterdekor, inomhusskyltar till vårt egna skyltsystem TEE-time för golfbanor. Exempelvis framställer och monterar vi LED-skyltar, ljuslådor, informationsskyltar, golfskyltar, plåtskyltar, akrylskyltar, butiksskyltar, bygg- & idrottsskyltar, banderoller, fönsterdekor, frigolitskyltar samt väggdekor inomhus.

Vi har lång erfarenhet av skyltar och hjälper gärna till att guida er till en bra skyltlösning. Det finns en rad olika saker som påverkar valet av skylt. Tänk på att de flesta skyltar kräver bygglov. Vi hjälper till med skisser och bygglovshandlingar. Fönsterdekor kräver inga tillstånd.

Plåt- & plastskyltar

Plåtskyltar är ett av de mest kostnadseffektiva skyltalternativen. De är mycket tåliga vilket är viktigt om de ska stå ute i alla typer av väder utan något direkt skydd. Lämpar sig till företagsskyltar, bygg- och idrottsskyltar utomhus. Belys gärna skylten nattetid, med hjälp av spotlights. 

• Plan plåt
• 4-kantvikt plåt för bättre stabilitet

• Fristående text/logo med ca 60 - 100 mm kant.

• Fristående text/logo i plan plåt. 

Plastskyltar i t ex skummad PVC eller kanalplast är ett billigt alternativ som lämpar sig till korttidsskyltar, skyltar inomhus eller där priset är avgörande.

 

Kanalplast är speciellt lämplig till event och används ofta till s.k. mäklarskyltar med en enkel benställning. Enkelt och synligt alternativ!

Banderoller

Banderoller är inte en permanent skyltlösning med det är det absolut billigaste sättet att få ut ert budskap vid event, idrottsplatser, byggarbetsplatser mm. Vi kan snabbt leverera banderoller i upp till 1600 mm bredd och upp till 50 m längd. Ska banderollen sitta i ett vindkänsligt läge rekommenderar vi Mesh material som släpper igenom vind. Vi erbjuder även banderoller i större format.

OBS! Tänk på att ta in banderoller vid stark vid!

LED - Lysande skyltar

En av de allra vanligaste ljusskyltarna är ljuslådor, där ljuset lyser igenom akrylplast som antingen är ofolierad eller folierad och kan fås i valfri färg. 

 

• Front helt i akrylplast 
• Dekaperad, utfräst, aluminiumplåt

En ljuslåda har bra ljusstyrka, lågt pris och stora variationsmöjligheter. LED ger lång livslängd och låg energiförbrukning.

En exklusivare variant är fristående bokstäver/logo som monteras på ram. Finns i olika varianter som:

• Kontur - bokstav lyser framåt. 

• Glödande kontur - bokstav lyser framåt och bakåt.

Vi kan även erbjuda skyltar i polykarbonat, samma okrossbara plast som i flygplansfönster vilket gör skyltarna otroligt hållbara, väderbeständiga och lätta. Skyltar är helt täta så att de håller sig rena invändigt och ger ett bra ljus under ännu längre tid.

Frigolitskyltar

Frigolit är billigt och otroligt formbart. Texter och logotyper tillverkas i det helt släta materialet Frigofoam som kan målas i alla förekommande kulörer. En stor del av dessa logos förses med fronter i laserskuren akryl/plexiglas, vilket ger en superhögblank och vacker yta.

 

Frigolitskyltar lämpar sig bäst inomhus på kontor, i köpcentrum, skyddade fasader och inte minst till mässmontrar.

Golfskyltar som håller!

Våra golfskyltar tillverkas helt i rostfritt stål eller i svensk ek vilken ger en lång livslängd och minimalt underhåll. Alla våra skyltar monteras enkelt men de är inte fast monterade i marken. Våra system bygger på att skyltarna är lätta att demontera vilket avsevärt förenklar gräsklippning och eliminerar fula gräskanter. Något som Greenkeepern uppskattar - vi vet, vi är själv golfare! 

TEE-Time

TEE Time.jpg

TEE-time tillverkas helt i rostfritt stål med självhäftande folie i valfri layout. Därmed är skylten praktiskt taget underhållsfri och har en maximal livstid. 

 

Vi har fått mycket positiv respons från de klubbar som investerat i TEE-time, så positiv att de även bl a kompletterat specialframtagna drivingrange-, informations- och next tee skyltar. 

TEE-Wood

TEE Wood.jpg

TEE-wood är en miljövänlig tee-skylt med plats för baninformation, banskiss och eventuell sponsor. Skyltarna tillverkas i robust svensk ek med en skyltyta av stryktålig Lexan, hålinformationen tillverkas av självhäftande folie med valfri layout.

Skyltmaterialen är anpassade för vårt nordiska klimat vilket ger skylten en lång livstid med minimalt underhåll. Eken grånar snyggt med tiden och smälter in i miljön
 

TEE-Fore

TEE Spoon.jpg

TEE-fore är en diskret designad tee-skylt helt i rostfritt stål med plats för tee- och baninformation. TEE-fore kompletteras gärna med en utförligare banguide. 

TEE-fore är en diskret, hållbar och estetiskt tilltalande skylt där vi pressat marginalerna för att kunna erbjuda ett mycket bra pris. - Nästa gång ni funderar på nya Tee skyltar, glöm inte att kontakta oss! 

TEE-Spoon

TEE Spoon.jpg

TEE-spoon är en lite enklare miljövänlig tee-skylt med plats för baninformation, banskiss och eventuell sponsor. Skyltarna tillverkas i ek/lärk med en skyltyta av stryktålig Lexan. 

All hålinformation tillverkas av självhäftande folie med valfri layout. Skyltmaterialen är anpassade för vårt nordiska klimat vilket ger skylten en lång livstid med minimalt underhåll. 
 

bottom of page