top of page
Tryck_Bodywarmer_Orange.jpg

Textiltryck

Profilering av profil- & arbetskläder, 
eget textiltryckeri - många leverantörer

Profil- & Idrottskläder

När det kommer till profilkläder har vi många leverantörer och erbjuder prisvärda alternativ utan att kompromissa på kvaliteten. Vi förstår vikten av att hitta de bästa kläderna som passar din budget och samtidigt håller hög standard. Upptäck vårt urval av prisvärda och kvalitativa profilkläder i våra utvalda onlinekataloger nedan. Eget textiltryck och tillverkning av transfer gör att du inte behöver beställa mer tryck än de produkter du beställer. Vi är här för att göra det enkelt att välja det bästa för ditt företag eller evenemang.

 

Hittar du ni inte vad du letar efter i katalogerna hjälper vi er gärna.

Arbetskläder

Upptäck högkvalitativa och prisvärda arbetskläder för bygg, verkstad och service från flera leverantörer i våra onlinekataloger. Med vårt eget tryckeri kan du skräddarsy kläderna med din företagsprofil utan att behöva köpa fler tryck än du behöver. Vi har arbetskläder som passar dina krav och budget.

Bläddra i våra onlinekataloger nedan, behöver ni tips eller råd? Vi hjälper gärna till!

Kepsar, mössor & väskor

Kepsar och stickade mössor lämpar sig bra för brodyr. Headwear har riktigt många olika standardmodeller att välja mellan och har du tid att vänta på en långleverans kan du få riktigt häftigt broderade kepsar/mössor till bra pris. Bomullsmössor och mjuka väskor lämpar sig för tryck och via vårt egna textiltryckeri kan vi snabbt leverera färdigprofilerade produkter.

En kul variant för er som reser som verkligen sticker ut är helfolierade hårda väskor, se mer i Cavalets katalog nedan.

Bläddra i våra onlinekatloger nedan, behöver ni tips eller råd? Vi hjälper gärna till!

Skjortor

Vi erbjuder skjortor för en mängd olika arbetsmiljöer, från kontor till byggarbetsplats. Vårt sortiment inkluderar allt från flanell- till oxfordskjortor som profileras med brodyr eller tryck. Oavsett om du behöver skjortor för en professionell kontorslook eller slitstarka kläder för krävande byggprojekt, kan vi hjälpa dig med dina nya profilkläder. 

Bläddra i våra onlinekatloger nedan, behöver ni fler tips eller råd? Vi hjälper gärna till!

bottom of page