top of page
Namnlöst-4.png

Lättviktsjackor

Profil & Arbetskläder

Eget textiltryckeri & Flera leverantörer

Med eget textiltryckeri och produktion av värmetransfers kan vi erbjuda snabba leveranser.  Hos oss behöver du inte köpa 50 transfers och lägga på lager - köper du 5 plagg köper du 5 transfertryck och det dessutom tillkommer inga startkostnader! Vid större upplagor tillhandahåller vi även screentryck, brodyr och screenade transfers.

Vi jobbar tätt tillsammans med flertalet leverantörer. Kika nedan för aktuellt sortiment av profilkläder, arbetskläder, idrottskläder, kepsar, mössor och väskor!  

Profilkläder

Flera av våra textilleverantörer har vi jobbat med i över 15 år, synonymt för alla våra leverantörer är att de är pålitliga, står för snabba leveranser och god kvalitet. Inom profil- och idrottskläder kan vi erbjuda allt från event t-shirts, funktionsplagg till mer avancerade skaljackor från varumärken som t ex 8848, Craft, Fruit of the Loom, Russel, Clique, Cutter & Buck, James Harvest m fl.

Bläddra i våra onlinekatloger nedan, behöver ni tips eller råd? Vi hjälper gärna till!

Sandryds

Namnlöst-1.png

New wave

Namnlöst-1.png

TG-H

Namnlöst-1.png

Matterhorn

matterhorn.png

Texet

texet.jpg

Falk & Ross

Namnlöst-1.png

Tee-Jays

Namnlöst-1.png

Fruit

002.png

Arbetskläder

Vi erbjuder robust utprövade arbetskläder för byggarbetare, målare och murare. Klassade varselkläder för arbete på väg och inom transportsektorn samt servicekläder för verkstäder och inom restaurangbranschen. Blåkläder behöver ingen introduktion. Tranemo ligger i framkant med flamskyddade kläder, ProJob har en prisvärd serie arbets- och varselkläder. Toni Lee klär restaurangen. 

Bläddra i våra onlinekatloger nedan, behöver ni tips eller råd? Vi hjälper gärna till!

Tranemo

000.png

Projob

Namnlöst-1.png

Blåkläder

Namnlöst-1.png

Toni-Lee

Namnlöst-1.png

Kepsar, mössor & väskor

Kepsar och stickade mössor lämpar sig bra för brodyr. Headwear har riktigt många olika standardmodeller att välja mellan och har du tid att vänta på en långleverans kan du få riktigt häftigt broderade kepsar/mössor till bra pris. Bomullsmössor och mjuka väskor lämpar sig för tryck och via vårt egna textiltryckeri kan vi snabbt leverera färdigprofilerade produkter.

En kul variant för er som reser som verkligen sticker ut är helfolierade hårda väskor, se mer i Cavalets katalog nedan.

Bläddra i våra onlinekatloger nedan, behöver ni tips eller råd? Vi hjälper gärna till!

Headwear

Namnlöst-1.png

Blackhill

blackhill.png

Cavalet

000.png
bottom of page